Angels and demons in stich and print

Interview Textileartist.org
najaar 2018

De duivel, het beest en de valse profeet

Interview Textileartist.org

In het najaar van 2018 ben ik geinterviewd door de Engelse site Textileartist.org, die volledig gericht is op textielkunst. De zonen van Sue Stone, de voorzitter van de 62Group hebben de site opgezet en binnen de kortste keren is het een erg invloedrijke site geworden op het gebied van textielkunst. Ik ben dan ook bijzonder trots dat ik door hun ben geinterviewd en mijn werk zo internationaal onder de aandacht komt.

Ieder die geinteresseerd is in het verhaal over mijn serie over de Apocalyps kan het interview lezen. Maar ik zou zeker nog een poos op de site verblijven en er verder kennis mee maken want het is een van de beste bronnen die er zijn op het gebied van textielkunst en dan niet alleen over textielkunst in Engeland. Ook textielkunstenaars uit andere landen komen uitgebreid aan bod.