Adam and me

Textielplus Festival 2022

Zie voor meer info:

Textielplusfestival.nl

Flox den Hartog Jager

Textielplus Festival…….

Tijdens het Textielplus Festival zal ik werk laten zien dat gaat over het begin en het einde van de geschiedenis.

De serie Adam and me vertelt het verhaal van het begin van alles, maar vanuit het perspectief van de mens die zijn onbevangenheid heeft verloren.Het spelevaren was onschuldig en fijn, maar besloeg maar een korte fase, waarna het echte leven begon.

De andere serie gaat over de Apocalyps – het einde van de geschiedenis – en de zeer gewelddadige Katharsis die daaraan vooraf ging. Toen ik het werk maakte leek de geschiedenis samen te vallen met de beelden die uit mijn handen kwamen: het was de tijd van ISIS en het kalifaat. Helaas heeft het werk ook nu nog niets aan urgentie verloren.